Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3411
Title: | รายงานการวิจัยการศึกษาการผลิตกรดแลคติคจากแป้งมันสำปะหลังโดยเชื้อ lactococcus lactis เสริมด้วยสารสกัดยีสต์เหลือทิ้งจากโรงงานผลิตเบียร์ |
Other Titles: | Lactic acid production from cassava starch by lactococcus lactis supplemented with brewer's yeast extract |
Authors: | สุนทร กาญจนทวี |
Keywords: | กรดแลคติค;แป้งมันสำปะหลัง;ยีสต์;เบียร์ |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-304-48-24-32 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3411 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-304-48-24-32.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 55.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
SUT 3-304-48-24-32_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.