Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3411
Title: รายงานการวิจัยการศึกษาการผลิตกรดแลคติคจากแป้งมันสำปะหลังโดยเชื้อ lactococcus lactis เสริมด้วยสารสกัดยีสต์เหลือทิ้งจากโรงงานผลิตเบียร์
Other Titles: Lactic acid production from cassava starch by lactococcus lactis supplemented with brewer's yeast extract
Authors: สุนทร กาญจนทวี
Keywords: กรดแลคติค;แป้งมันสำปะหลัง;ยีสต์;เบียร์
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-304-48-24-32
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3411
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT 3-304-48-24-32.pdfเอกสารฉบับเต็ม55.4 MBAdobe PDFView/Open
SUT 3-304-48-24-32_abstract.pdfบทคัดย่อ1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.