Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3370
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิรินทร์ทิพย์ ไตรยขันธ์-
dc.date.accessioned2011-01-22T11:34:25Z-
dc.date.available2011-01-22T11:34:25Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3370-
dc.format.extent9575653 bytes-
dc.format.extent95410 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectแพะen
dc.subjectอาหารสัตว์en
dc.subjectการเลี้ยงสัตว์en
dc.titleผลของกรใช้กระถินป่นในอาหารข้นต่อปริมาณการกินได้ การย่อยได้ของโภชนะและกระบวนการหมักในกระเพาะรูเมนของแพะเนื้อen
dc.title.alternativeEffects of utilization of leucaena meal in concentrate diets on feed intake, nutrient digestibility and rumen fermentation of meat goatsen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ93.17 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม9.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.