Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3370
Title: ผลของกรใช้กระถินป่นในอาหารข้นต่อปริมาณการกินได้ การย่อยได้ของโภชนะและกระบวนการหมักในกระเพาะรูเมนของแพะเนื้อ
Other Titles: Effects of utilization of leucaena meal in concentrate diets on feed intake, nutrient digestibility and rumen fermentation of meat goats
Authors: ศิรินทร์ทิพย์ ไตรยขันธ์
Keywords: แพะ;อาหารสัตว์;การเลี้ยงสัตว์
Issue Date: 2552
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3370
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ93.17 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม9.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.