Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3370
Title: | ผลของกรใช้กระถินป่นในอาหารข้นต่อปริมาณการกินได้ การย่อยได้ของโภชนะและกระบวนการหมักในกระเพาะรูเมนของแพะเนื้อ |
Other Titles: | Effects of utilization of leucaena meal in concentrate diets on feed intake, nutrient digestibility and rumen fermentation of meat goats |
Authors: | ศิรินทร์ทิพย์ ไตรยขันธ์ |
Keywords: | แพะ;อาหารสัตว์;การเลี้ยงสัตว์ |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3370 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 93.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 9.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.