Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3363
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิราภรณ์ ชัยสิริเจริญกุล-
dc.date.accessioned2011-01-22T11:32:50Z-
dc.date.available2011-01-22T11:32:50Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3363-
dc.format.extent8750357 bytes-
dc.format.extent8953411 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectธัญพืชen
dc.subjectการแปรรูปผลิตผลทางการเกษตรen
dc.subjectลูกเดือยen
dc.titleองค์ประกอบทางเคมีและโครงสร้างของลูกเดือยและผลของกระบวนการแปรรูปด้วยความร้อนต่อคุณสมบัติทางเคมีและเคมีกายภาพของแป้งลูกเดือยen
dc.title.alternativeChemical composition and structure of job's tear and effect of thermal processing on chemical and physicochemical properties of job's tear flouren
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ8.74 MBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม8.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.