Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3363
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิราภรณ์ ชัยสิริเจริญกุล | - |
dc.date.accessioned | 2011-01-22T11:32:50Z | - |
dc.date.available | 2011-01-22T11:32:50Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3363 | - |
dc.format.extent | 8750357 bytes | - |
dc.format.extent | 8953411 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ธัญพืช | en |
dc.subject | การแปรรูปผลิตผลทางการเกษตร | en |
dc.subject | ลูกเดือย | en |
dc.title | องค์ประกอบทางเคมีและโครงสร้างของลูกเดือยและผลของกระบวนการแปรรูปด้วยความร้อนต่อคุณสมบัติทางเคมีและเคมีกายภาพของแป้งลูกเดือย | en |
dc.title.alternative | Chemical composition and structure of job's tear and effect of thermal processing on chemical and physicochemical properties of job's tear flour | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 8.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 8.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.