Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3300
Title: รายงานการวิจัยระดับของอุณหภูมิและเวลาในการทรีทต์เมล็ดและกากทานตะวันที่มีผลต่อการเกิด conjugated linoleic acid (CLA) ในรูเมนและระดับโปรตีนไหลผ่านโดยใช้เทคนิคการย่อยในถุงไนลอนและในห้องปฏิบัติการ
Other Titles: Temperature and time treatments affect conjugated lenoleic acid (CLA) in rumen and by-pass protein of sunflower seed and sunflower meal using nylon bag and in vitro techniques
Authors: ปราโมทย์ แพงคำ
สมนึก สอนนอก
Keywords: เมล็ดทานตะวัน;เมล็ดธัญพืช;อาหารสัตว์
Issue Date: 2552
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-47-12-55
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3300
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-47-12-55.pdfเอกสารฉบับเต็ม13.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.