Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3300
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปราโมทย์ แพงคำ-
dc.contributor.authorสมนึก สอนนอก-
dc.date.accessioned2011-01-16T09:47:13Z-
dc.date.available2011-01-16T09:47:13Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3300-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ 2547en
dc.format.extent13979197 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.relation.ispartofseriesSUT3-305-47-12-55en
dc.subjectเมล็ดทานตะวันen
dc.subjectเมล็ดธัญพืชen
dc.subjectอาหารสัตว์en
dc.titleรายงานการวิจัยระดับของอุณหภูมิและเวลาในการทรีทต์เมล็ดและกากทานตะวันที่มีผลต่อการเกิด conjugated linoleic acid (CLA) ในรูเมนและระดับโปรตีนไหลผ่านโดยใช้เทคนิคการย่อยในถุงไนลอนและในห้องปฏิบัติการen
dc.title.alternativeTemperature and time treatments affect conjugated lenoleic acid (CLA) in rumen and by-pass protein of sunflower seed and sunflower meal using nylon bag and in vitro techniquesen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-47-12-55.pdfเอกสารฉบับเต็ม13.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.