Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3300
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปราโมทย์ แพงคำ | - |
dc.contributor.author | สมนึก สอนนอก | - |
dc.date.accessioned | 2011-01-16T09:47:13Z | - |
dc.date.available | 2011-01-16T09:47:13Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3300 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ 2547 | en |
dc.format.extent | 13979197 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-305-47-12-55 | en |
dc.subject | เมล็ดทานตะวัน | en |
dc.subject | เมล็ดธัญพืช | en |
dc.subject | อาหารสัตว์ | en |
dc.title | รายงานการวิจัยระดับของอุณหภูมิและเวลาในการทรีทต์เมล็ดและกากทานตะวันที่มีผลต่อการเกิด conjugated linoleic acid (CLA) ในรูเมนและระดับโปรตีนไหลผ่านโดยใช้เทคนิคการย่อยในถุงไนลอนและในห้องปฏิบัติการ | en |
dc.title.alternative | Temperature and time treatments affect conjugated lenoleic acid (CLA) in rumen and by-pass protein of sunflower seed and sunflower meal using nylon bag and in vitro techniques | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-305-47-12-55.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 13.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.