Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3262
Title: รายงานการวิจัยการเกิดไบโอจีนิกเอมีนในปลากะตักและผลิตภัณฑ์ปลาหมักดอง
Other Titles: Biogenic formation in anchovies and fermented fish products
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
สุรีลักษณ์ รอดทอง
Keywords: ปลากะตัก;ปลาหมักดอง
Issue Date: 2548
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-47-24-12
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3262
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-47-24-12.pdfเอกสารฉบับเต็ม46.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.