Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3254
Title: รายงานการวิจัยการตรวจหาสารอะฟลาท็อกซินในเครื่องปรุงถั่วป่นและพริกป่นตามร้านอาหารต่างๆ ในชุมชน จังหวัดนครราชสีมา และการมีส่วนร่วมของผู้จำหน่ายอาหารเพื่อลดความเสี่ยงจากสารอะฟลาท็อกซิน
Other Titles: Detections of aflatoxin in ground peanut and ground chilli from Nakhon Ratchasima restaurants and participations of the cooks to decrease the risks from aflatoxin
Authors: ทัศนีย์ สุโกศล
อัจฉรา ธวัชสิน
Keywords: ถั่วป่น;พริกป่น;สารอะฟลาท็อกซิน;เครื่องปรุง
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT1-104-49-24-30
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3254
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT1-104-49-24-30.pdfเอกสารฉบับเต็ม19.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.