Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3250
Title: รายงานการวิจัยการดัดแปรทางกายภาพแป้งข้าวและแป้งมันสำปะหลัง
Other Titles: Physical modification of rice flour/starch and tapioca starch
Authors: สุนันทา ทองทา
เทวี ทองแดง
กล้าณรงค์ ศรีรอด
Keywords: มันสำปะหลัง;แป้งข้าว;แป้งมันสำปะหลัง
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-48-24-29
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3250
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-48-24-29.pdfเอกสารฉบับเต็ม55.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.