Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236| Title: | ผลของการใช้ใบและก้านสะเดาในอาหารแพะเนื้อต่อกระบวนการหมักในกระเพาะหมักและสมรรถนะการผลิต |
| Other Titles: | Effects of neem (Azadirachta indica a. juss. var. siamensis valeton) foliage utilization in meat goat diets on rumen fermentation and productive performances |
| Authors: | สุปรีณา ศรีคำใส |
| Keywords: | อาหารสัตว์;สะเดา |
| Issue Date: | 2552 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract all.pdf | บทคัดย่อ | 186.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
| fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.