Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236
Title: | ผลของการใช้ใบและก้านสะเดาในอาหารแพะเนื้อต่อกระบวนการหมักในกระเพาะหมักและสมรรถนะการผลิต |
Other Titles: | Effects of neem (Azadirachta indica a. juss. var. siamensis valeton) foliage utilization in meat goat diets on rumen fermentation and productive performances |
Authors: | สุปรีณา ศรีคำใส |
Keywords: | อาหารสัตว์;สะเดา |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract all.pdf | บทคัดย่อ | 186.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.