Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorราเชนทร์ ดวงศรี-
dc.date.accessioned2010-10-15T10:14:02Z-
dc.date.available2010-10-15T10:14:02Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3229-
dc.format.extent2322624 bytes-
dc.format.extent5704762 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectสาหร่ายสไปรูไลนาen
dc.subjectไฟโคไซยานินen
dc.titleการสกัดและความคงตัวของไฟโคไซยานินจากสาหร่ายสไปรูไลนาen
dc.title.alternativeExtraction and stability of phycocyanin from Spirulina sp.en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.57 MBAdobe PDFView/Open
abstract all.pdfบทคัดย่อ2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.