Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3229
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ราเชนทร์ ดวงศรี | - |
dc.date.accessioned | 2010-10-15T10:14:02Z | - |
dc.date.available | 2010-10-15T10:14:02Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3229 | - |
dc.format.extent | 2322624 bytes | - |
dc.format.extent | 5704762 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | สาหร่ายสไปรูไลนา | en |
dc.subject | ไฟโคไซยานิน | en |
dc.title | การสกัดและความคงตัวของไฟโคไซยานินจากสาหร่ายสไปรูไลนา | en |
dc.title.alternative | Extraction and stability of phycocyanin from Spirulina sp. | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
abstract all.pdf | บทคัดย่อ | 2.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.