Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจรณี จิตสัจจพงศ์-
dc.date.accessioned2010-10-15T10:13:52Z-
dc.date.available2010-10-15T10:13:52Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3228-
dc.format.extent80019 bytes-
dc.format.extent1521303 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectเปลือกกุ้งen
dc.subjectไก่เนื้อen
dc.subjectภูมิคุ้มกันสัตว์en
dc.titleผลของเปลือกกุ้งป่นต่อสมรรถนะการผลิต การเปลี่ยนแปลงประชากรจุลินทรีย์และการตอบสนองภูมิคุ้มกันของไก่เนื้อen
dc.title.alternativeThe effects of shrimp shell meal on production performance, microbial population changes and immune response of broilersen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.49 MBAdobe PDFView/Open
abstract.pdfบทคัดย่อ78.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.