Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3226
Title: | สภาวะทางเทอร์โมไดนามิกส์ที่ดีที่สุดสำหรับระบบการทำความเย็นแบบอัดไอสองขั้นตอนในกระบวนการพาสเจอร์ไรซ์นม |
Other Titles: | Thermodynamics optimization for two stage vapor compression system in milk pasteurizing process |
Authors: | ชัยวัฒน์ แสงเพ็ง |
Keywords: | เทอร์โมไดนามิกส์;ระบบทำความเย็น |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเครื่องกล สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3226 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 56.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.