Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3210
Title: รายงานการวิจัยผลของสาร cryoprotectants และอัตราการลดอุณหภูมิ (freezing rates) ต่อการเก็บรักษาน้ำเชื้อปลาเทโพและปลาสวายโดยวิธีการแช่แข็ง
Other Titles: Effect of cryoprotectants and freezing rates on cryopreservation of black eared catfish, pangasius larnaudii and striped catfish pangasinodon hypophthalmus sperm
Authors: สมร พรชื่นชูวงศ์
สุนัย พลายมี
Keywords: ปลาเทโพ;ปลาสวาย;การเพาะพันธุ์ปลา
Issue Date: 2552
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-48-24-39
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3210
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-303-48-24-39_Abstract.pdfบทคัดย่อ259.09 kBAdobe PDFView/Open
SUT3-303-48-24-39_Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.