Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกนกอร อินทราพิเชฐ-
dc.contributor.authorวิศิษฐิพร สุขสมบัติ-
dc.date.accessioned2010-10-01T12:07:51Z-
dc.date.available2010-10-01T12:07:51Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3208-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.2547-2549en
dc.format.extent3827728 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.relation.ispartofseriesSUT3-305-47-36-43en
dc.subjectอาหารสัตว์en
dc.subjectอาหารสัตว์--วิจัยen
dc.subjectอาหารสัตว์--คุณภาพen
dc.titleรายงานการวิจัยผลของ conjugated linoleic acid (CLA) เสริมในอาหารสัตว์ต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์สัตว์en
dc.title.alternativeEffects of supplementation of conjugated linoleic acid (CLA) in feed on qualities of animal productsen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-47-36-43_Abstract.pdfบทคัดย่อ3.91 MBAdobe PDFView/Open
SUT3-305-47-36-43_Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.