Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3208
Title: รายงานการวิจัยผลของ conjugated linoleic acid (CLA) เสริมในอาหารสัตว์ต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์สัตว์
Other Titles: Effects of supplementation of conjugated linoleic acid (CLA) in feed on qualities of animal products
Authors: กนกอร อินทราพิเชฐ
วิศิษฐิพร สุขสมบัติ
Keywords: อาหารสัตว์;อาหารสัตว์--วิจัย;อาหารสัตว์--คุณภาพ
Issue Date: 2552
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-47-36-43
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3208
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-47-36-43_Abstract.pdfบทคัดย่อ3.91 MBAdobe PDFView/Open
SUT3-305-47-36-43_Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.