Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3207| Title: | รายงานการวิจัยคุณสมบัติทางเคมีกายภาพของผงไฟโบรอินและซิริซินที่ผลิตได้จากรังไหมและน้ำต้มรังไหม |
| Other Titles: | Physicochemical properties of fibroin and sericin powders producted from silk cocoon and silk water |
| Authors: | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ |
| Keywords: | โปรตีนซิริซิน;โปรตีนไฟโบรอิน;รังไหม |
| Issue Date: | 2549 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-47-24-13 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3207 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT3-305-47-24-13_Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 251.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
| SUT3-305-47-24-13_Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 13.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.