Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3207
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ | - |
dc.date.accessioned | 2010-10-01T12:07:42Z | - |
dc.date.available | 2010-10-01T12:07:42Z | - |
dc.date.issued | 2549 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3207 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.254-2548 | en |
dc.format.extent | 14098732 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-305-47-24-13 | en |
dc.subject | โปรตีนซิริซิน | en |
dc.subject | โปรตีนไฟโบรอิน | en |
dc.subject | รังไหม | en |
dc.title | รายงานการวิจัยคุณสมบัติทางเคมีกายภาพของผงไฟโบรอินและซิริซินที่ผลิตได้จากรังไหมและน้ำต้มรังไหม | en |
dc.title.alternative | Physicochemical properties of fibroin and sericin powders producted from silk cocoon and silk water | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-305-47-24-13_Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 251.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
SUT3-305-47-24-13_Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 13.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.