Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3205
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิศิษฐิพร สุขสมบัติ-
dc.contributor.authorพิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์-
dc.date.accessioned2010-10-01T12:07:12Z-
dc.date.available2010-10-01T12:07:12Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3205-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.2547-2549en
dc.format.extent4151333 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.relation.ispartofseriesSUT3-303-47-30-42en
dc.subjectสุกรen
dc.subjectไก่กระทงen
dc.subjectไก่ไข่en
dc.titleรายงานการวิจัยผลของการเสริม conjugated linoleic acid (CLA) ในอาหารสัตว์ต่อผลผลิตและคุณภาพเนื้อสุกร เนื้อไก่กระทงและไข่en
dc.title.alternativeEffects of conjugated linoleic acid supplementation in the diets on production and quality of pork, broiler meat and eggsen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-303-47-30-42_Abstract.pdfบทคัดย่อ413.43 kBAdobe PDFView/Open
SUT3-303-47-30-42_Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.