Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3205
Title: | รายงานการวิจัยผลของการเสริม conjugated linoleic acid (CLA) ในอาหารสัตว์ต่อผลผลิตและคุณภาพเนื้อสุกร เนื้อไก่กระทงและไข่ |
Other Titles: | Effects of conjugated linoleic acid supplementation in the diets on production and quality of pork, broiler meat and eggs |
Authors: | วิศิษฐิพร สุขสมบัติ พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ |
Keywords: | สุกร;ไก่กระทง;ไก่ไข่ |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-303-47-30-42 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3205 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-303-47-30-42_Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 413.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
SUT3-303-47-30-42_Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.