Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3205
Title: รายงานการวิจัยผลของการเสริม conjugated linoleic acid (CLA) ในอาหารสัตว์ต่อผลผลิตและคุณภาพเนื้อสุกร เนื้อไก่กระทงและไข่
Other Titles: Effects of conjugated linoleic acid supplementation in the diets on production and quality of pork, broiler meat and eggs
Authors: วิศิษฐิพร สุขสมบัติ
พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์
Keywords: สุกร;ไก่กระทง;ไก่ไข่
Issue Date: 2550
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-47-30-42
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3205
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-303-47-30-42_Abstract.pdfบทคัดย่อ413.43 kBAdobe PDFView/Open
SUT3-303-47-30-42_Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.