Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3203
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ | - |
dc.date.accessioned | 2010-10-01T12:06:48Z | - |
dc.date.available | 2010-10-01T12:06:48Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3203 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ. 2546-2548 | en |
dc.format.extent | 2813135 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-305-46-36-20 | en |
dc.subject | น้ำนม--คุณภาพ | en |
dc.subject | นมพาสเจอร์ไรส์ | en |
dc.subject | น้ำนม--การฆ่าเชื้อ | - |
dc.title | รายงานการวิจัยคุณภาพและปริมาณ CLA ในน้ำนมหลังผ่านกระบวนการฆ่าเชื้อแบบพาสเจอร์ไรส์เซชั่นและแบบ UHT | en |
dc.title.alternative | Qualities and contents of CLA (conjugated linoleic acids) in cow milk after pasteurization and UHT process | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-305-46-36-20_Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 257.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
SUT3-305-46-36-20_Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.