Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3203
Title: | รายงานการวิจัยคุณภาพและปริมาณ CLA ในน้ำนมหลังผ่านกระบวนการฆ่าเชื้อแบบพาสเจอร์ไรส์เซชั่นและแบบ UHT |
Other Titles: | Qualities and contents of CLA (conjugated linoleic acids) in cow milk after pasteurization and UHT process |
Authors: | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ |
Keywords: | น้ำนม--คุณภาพ;นมพาสเจอร์ไรส์;น้ำนม--การฆ่าเชื้อ |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-46-36-20 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3203 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-305-46-36-20_Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 257.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
SUT3-305-46-36-20_Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.