Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 397 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Isolation, selection and identificatin of proteinase-producing bacteria from fish sauce fermentation to be used as starter culturesSiriwan Nawong
2549การพัฒนากรรมวิธีการผลิตเนยแข็ง มอสซาเรลลา จากน้ำนมดิบที่เก็บรักษาด้วยระบบแล็กโทเพอร์ออกซิเดส (LP-system)จิระเดช มณีรัตน์
2549การเพิ่มปริมาณ conjugated linoleic acid (CLA) ในผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตโดยกระบวนการหมักด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติกอัยรา พันอนุ
2006Functional and nutraceutical properties of Rang Chuet (Thunbergia laurifolai lindl.) extractsRatchadaporn Oonsivilai
2548การศึกษาเสถียรภาพต่อการแช่เยือกแข็งของโปรตีนปลาน้ำจืดจุฬาลักษณ์ เพชรพลอย
2006Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipidsถนอมดวง แซ่ลิ
2549การพัฒนาต้นแบบซอฟต์แวร์ด้านความปลอดภัยของอาหารมาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2006Morphological changes of temperature- and pH-stressed Salmonella following exposure to cetylpyridinium chloride and nisinBussagon Thongbai
2006Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipidsThanomduang Saeli
2000Phenolic contents and antioxidative properties of some grapes and wines of SUT farmJiravus Woraratphoka; Kanok-Orn Intarapichet