Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Forms
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
บทความ (Articles)
รายงานการประชุม/สัมมนา (Conferences/Proceedings)
รายงานการวิจัย (Research reports)
รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports)
วิทยานิพนธ์ (Thesis)
เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 391-397 of 397 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
...
37
38
39
40
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Effect of pretreatment methods on antioxidant activity of egg white hydrolysate
Astri Suryani Prawulanari
2564
รายงานการวิจัยเอนไซม์ของจุลินทรีย์เพื่ออุตสาหกรรมอาหารและพลาสติกชีวภาพ
จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
;
สุรีลักษณ์ รอดทอง
2560
ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต
วัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก
1999
Electrical properties of fish mince during multi-frequency ohmic heating
Yongsawatdigul J.
2018
Hydration related properties of ethanol-treated starch and its applications
Sarifudin Achmat
2022
Effect of incubation condition on crystallization behavior and resistant starch formation of debranched normal and waxy cassava starch
Sunanta Tongta
;
Atchara Dongdang
2024
Purification and characterization of antimicrobial peptides from corn gluten meal hydrolysates
Jirawat Yongsawatdigul
;
Edhi Nurhartadi
Discover
Author
17
ปิยะวรรณ กาสลัก
17
มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
17
สุนันทา ทองทา
15
จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
13
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
9
Jirawat Yongsawatdigul
8
Kanok-Orn Intarapichet
8
ศิวัฒ ไทยอุดม
6
กนกอร อินทราพิเชฐ
6
สุรีลักษณ์ รอดทอง
.
next >
Subject
16
กระบวนการผลิต
12
เอนไซม์
10
การควบคุมคุณภาพ
9
การพัฒนาผลิตภัณฑ์
9
แป้งมันสำปะหลัง
7
มาตรฐานการผลิต
7
สารสกัดจากพืช
7
อาหาร--การวิเคราะห์
7
แบคทีเรีย
6
การควบคุมการผลิต
.
next >
Date issued
276
2500 - 2566
117
2000 - 2099
4
1996 - 1999