Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Forms
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
บทความ (Articles)
รายงานการประชุม/สัมมนา (Conferences/Proceedings)
รายงานการวิจัย (Research reports)
รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports)
วิทยานิพนธ์ (Thesis)
เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2553
การลดกลิ่นไม่พึงประสงค์และเพิ่มคุณค่าทางโภชนาการของผลิตภัณฑ์ถั่วหมัก โดยใช้การ Bacillus subtilis เป็นกล้าเชื้อในการหมัก
ปิยะวรรณ กาสลัก
;
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
2553
รายงานการวิจัยสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว
ปิยะวรรณ กาสลัก
;
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
2558
รายงานการวิจัยโปรไบโอติกและเชอร์รี่เปรี้ยวหมักเสริมสุขภาพ
ปิยะวรรณ กาสลัก
;
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
Discover
Subject
1
การควบคุมกลิ่น
1
การหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว
1
ถั่วหมัก
1
ผลไม้
1
อาหารเสริมสุขภาพ
1
แรงตึงผิวชีวภาพ
1
โปรไบโอติก
Date issued
2
2553
1
2558