Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/316
Title: | ผลของการ annealing ข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสต่างกันต่อโครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพ |
Other Titles: | Effect of annealing on rice containing different amylose content on structural and physicochemical properties |
Authors: | เบญจลักษณ์ ศิริบูรณ์ |
Keywords: | ข้าวที่มีปริมาณอะมิโลส;annealing;โครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพ |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/316 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
benjaluk_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
benjaluk_abst.pdf | บทคัดย่อ | 117.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.