Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/316
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เบญจลักษณ์ ศิริบูรณ์ | - |
dc.date.accessioned | 2008-06-30T08:59:46Z | - |
dc.date.available | 2008-06-30T08:59:46Z | - |
dc.date.issued | 2550 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/316 | - |
dc.format.extent | 1961980 bytes | - |
dc.format.extent | 120210 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ข้าวที่มีปริมาณอะมิโลส | en |
dc.subject | annealing | en |
dc.subject | โครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพ | en |
dc.title | ผลของการ annealing ข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสต่างกันต่อโครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพ | en |
dc.title.alternative | Effect of annealing on rice containing different amylose content on structural and physicochemical properties | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
benjaluk_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
benjaluk_abst.pdf | บทคัดย่อ | 117.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.