Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/316
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเบญจลักษณ์ ศิริบูรณ์-
dc.date.accessioned2008-06-30T08:59:46Z-
dc.date.available2008-06-30T08:59:46Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/316-
dc.format.extent1961980 bytes-
dc.format.extent120210 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสen
dc.subjectannealingen
dc.subjectโครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพen
dc.titleผลของการ annealing ข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสต่างกันต่อโครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพen
dc.title.alternativeEffect of annealing on rice containing different amylose content on structural and physicochemical propertiesen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
benjaluk_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.92 MBAdobe PDFView/Open
benjaluk_abst.pdfบทคัดย่อ117.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.