Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/316
Title: ผลของการ annealing ข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสต่างกันต่อโครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพ
Other Titles: Effect of annealing on rice containing different amylose content on structural and physicochemical properties
Authors: เบญจลักษณ์ ศิริบูรณ์
Keywords: ข้าวที่มีปริมาณอะมิโลส;annealing;โครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพ
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/316
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
benjaluk_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.92 MBAdobe PDFView/Open
benjaluk_abst.pdfบทคัดย่อ117.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.