Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3147
Title: | ผลของสารแบคทีริโอซินและสารสกัดโรสแมรีต่อคุณภาพทางจุลินทรีย์และเคมี-กายภาพของลูกชิ้นไก่ |
Other Titles: | Effect of bacteriocins and rosemary extracts on microbial and physico-chemical properties of chicken meatballs |
Authors: | มาลัยพร ศรีวิระ |
Keywords: | แบคทีริโอซิน;โรสแมรี;ลูกชิ้นไก่ |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3147 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 143.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.