Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3147
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มาลัยพร ศรีวิระ | - |
dc.date.accessioned | 2010-01-20T02:16:45Z | - |
dc.date.available | 2010-01-20T02:16:45Z | - |
dc.date.issued | 2551 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3147 | - |
dc.format.extent | 1170587 bytes | - |
dc.format.extent | 147443 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | แบคทีริโอซิน | en |
dc.subject | โรสแมรี | en |
dc.subject | ลูกชิ้นไก่ | en |
dc.title | ผลของสารแบคทีริโอซินและสารสกัดโรสแมรีต่อคุณภาพทางจุลินทรีย์และเคมี-กายภาพของลูกชิ้นไก่ | en |
dc.title.alternative | Effect of bacteriocins and rosemary extracts on microbial and physico-chemical properties of chicken meatballs | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 143.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.