Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3136
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPanchaporn Tadpitchayangkoon-
dc.date.accessioned2010-01-13T10:02:07Z-
dc.date.available2010-01-13T10:02:07Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3136-
dc.format.extent1934853 bytes-
dc.format.extent139796 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Food Technology, Institute of Agricultural Technology, Suranaree University of Technologyen
dc.subjectPangasius hypophthalmusen
dc.subjectStriped Catfishen
dc.subjectSarcoplasmic proteinen
dc.titleEffect of pH and pH shift process on conformational changes and gelation of sarcoplasmic of sarcoplasmic proteins from striped catfish (Pangasius hypophthalmus)en
dc.title.alternativeผลของพีเอชและกระบวนการปรับพีเอชต่อการเปลี่ยนแปลงโครงร่างและการเกิดเจลของโปรตีนซาร์โคพลาสมิคจากปลาสวาย (Pangasius hypophthalmus)en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy in Food Technology-
dc.degree.levelDoctor's Degree-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfAbstract136.52 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfFulltext1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.