Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3136
Title: Effect of pH and pH shift process on conformational changes and gelation of sarcoplasmic of sarcoplasmic proteins from striped catfish (Pangasius hypophthalmus)
Other Titles: ผลของพีเอชและกระบวนการปรับพีเอชต่อการเปลี่ยนแปลงโครงร่างและการเกิดเจลของโปรตีนซาร์โคพลาสมิคจากปลาสวาย (Pangasius hypophthalmus)
Authors: Panchaporn Tadpitchayangkoon
Keywords: Pangasius hypophthalmus;Striped Catfish;Sarcoplasmic protein
Issue Date: 2008
Publisher: School of Food Technology, Institute of Agricultural Technology, Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3136
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfAbstract136.52 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfFulltext1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.