Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3132
Title: ผลของชนิดของโปรตีนนมและอีมัลซิไฟเออร์ต่อความคงตัวและคุณภาพของส่วนผสมพร้อมทําไอศกรีมและไอศกรีม
Other Titles: The effects of milk proteins and emulsifiers on stability and quality of ice cream mix and ice cream
Authors: ธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร
Keywords: ไอศกรีม;โปรตีนนม
Issue Date: 2551
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3132
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ102.95 kBAdobe PDFView/Open
fultext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.