Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร-
dc.date.accessioned2010-01-13T10:01:24Z-
dc.date.available2010-01-13T10:01:24Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3132-
dc.format.extent5005877 bytes-
dc.format.extent105421 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectไอศกรีมen
dc.subjectโปรตีนนมen
dc.titleผลของชนิดของโปรตีนนมและอีมัลซิไฟเออร์ต่อความคงตัวและคุณภาพของส่วนผสมพร้อมทําไอศกรีมและไอศกรีมen
dc.title.alternativeThe effects of milk proteins and emulsifiers on stability and quality of ice cream mix and ice creamen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ102.95 kBAdobe PDFView/Open
fultext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.