Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3132
Title: | ผลของชนิดของโปรตีนนมและอีมัลซิไฟเออร์ต่อความคงตัวและคุณภาพของส่วนผสมพร้อมทําไอศกรีมและไอศกรีม |
Other Titles: | The effects of milk proteins and emulsifiers on stability and quality of ice cream mix and ice cream |
Authors: | ธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร |
Keywords: | ไอศกรีม;โปรตีนนม |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3132 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 102.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
fultext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.