Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3128
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | บังอร บำรุงพงษ์ | - |
dc.date.accessioned | 2010-01-13T10:00:43Z | - |
dc.date.available | 2010-01-13T10:00:43Z | - |
dc.date.issued | 2551 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3128 | - |
dc.format.extent | 1616242 bytes | - |
dc.format.extent | 74200 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | สุกร | en |
dc.subject | การผสมพันธุ์สัตว์ | en |
dc.subject | น้ำเชื้อสุกร | en |
dc.title | ผลของสารต้านการเกิดออกซิเดชันต่อคุณภาพน้ำเชื้อสดของสุกรและประสิทธิภาพในการนำไปใช้ | en |
dc.title.alternative | Effects of antioxidants on fresh boar semen quality and efficiency for use | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 72.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.