Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3128
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบังอร บำรุงพงษ์-
dc.date.accessioned2010-01-13T10:00:43Z-
dc.date.available2010-01-13T10:00:43Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3128-
dc.format.extent1616242 bytes-
dc.format.extent74200 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectสุกรen
dc.subjectการผสมพันธุ์สัตว์en
dc.subjectน้ำเชื้อสุกรen
dc.titleผลของสารต้านการเกิดออกซิเดชันต่อคุณภาพน้ำเชื้อสดของสุกรและประสิทธิภาพในการนำไปใช้en
dc.title.alternativeEffects of antioxidants on fresh boar semen quality and efficiency for useen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ72.46 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.