Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3128| Title: | ผลของสารต้านการเกิดออกซิเดชันต่อคุณภาพน้ำเชื้อสดของสุกรและประสิทธิภาพในการนำไปใช้ |
| Other Titles: | Effects of antioxidants on fresh boar semen quality and efficiency for use |
| Authors: | บังอร บำรุงพงษ์ |
| Keywords: | สุกร;การผสมพันธุ์สัตว์;น้ำเชื้อสุกร |
| Issue Date: | 2551 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3128 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| abstract.pdf | บทคัดย่อ | 72.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
| fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.