Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3062
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทัศนีย์ สุโกศล-
dc.date.accessioned2009-10-30T06:34:37Z-
dc.date.available2009-10-30T06:34:37Z-
dc.date.issued2545-
dc.identifier.citationเทคโนโลยี มทส สู่ชุมชน ฉบับที่ 1en
dc.identifier.isbn9745330663-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3062-
dc.format.extent663845 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectอาหารพิษen
dc.subjectสุขภาพen
dc.titleอาหารที่อาจก่อพิษภัยต่อสุขภาพen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:บทความ (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AR12.pdfบทคัดย่อ648.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.