Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3049| Title: | รายงานการวิจัยการเติมรำข้าวในผลิตภัณฑ์ข้าวพองกรอบด้วยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชัน |
| Other Titles: | Rice bran addition in expanded rice products using extrusion |
| Authors: | สุนันทา ทองทา |
| Keywords: | ข้าวพอง;รำข้าว;กระบวนการเอ็กซ์ทรูชัน;ปลายข้าว |
| Issue Date: | 2550 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-47-24-28 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3049 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT3-305-47-24-28-ab.pdf | บทคัดย่อ | 91.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
| SUT3-305-47-24-28-ft.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 13.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.