Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3049
Title: รายงานการวิจัยการเติมรำข้าวในผลิตภัณฑ์ข้าวพองกรอบด้วยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชัน
Other Titles: Rice bran addition in expanded rice products using extrusion
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: ข้าวพอง;รำข้าว;กระบวนการเอ็กซ์ทรูชัน;ปลายข้าว
Issue Date: 2550
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-47-24-28
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3049
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-47-24-28-ab.pdfบทคัดย่อ91.11 kBAdobe PDFView/Open
SUT3-305-47-24-28-ft.pdfเอกสารฉบับเต็ม13.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.