Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2976
Title: | Reduction of mycotoxin contamination level by bacillus spp. isolated from Thai fermented soybean product (Thua-NAO) |
Other Titles: | การลดระดับการปนเปื้อนของสารพิษจากเชื้อราโดยเชื้อบาซิลลัสที่คัดแยกได้จากผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองหมัก (ถั่วเน่า) |
Authors: | Awanwee Petchkongkaew |
Keywords: | Soybean;Aflatoxin;Ochratoxin A;Biodegradation;Bacillus spp.;Aspergillus;Thua-Nao |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | School of Food Technology, Institute of Agricultural Technology, Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2976 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Awanwee_Abst.pdf | Abstract | 86.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Awanwee_Full.pdf | Fulltext | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.