Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2976
Title: Reduction of mycotoxin contamination level by bacillus spp. isolated from Thai fermented soybean product (Thua-NAO)
Other Titles: การลดระดับการปนเปื้อนของสารพิษจากเชื้อราโดยเชื้อบาซิลลัสที่คัดแยกได้จากผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองหมัก (ถั่วเน่า)
Authors: Awanwee Petchkongkaew
Keywords: Soybean;Aflatoxin;Ochratoxin A;Biodegradation;Bacillus spp.;Aspergillus;Thua-Nao
Issue Date: 2007
Publisher: School of Food Technology, Institute of Agricultural Technology, Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2976
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Awanwee_Abst.pdfAbstract86.13 kBAdobe PDFView/Open
Awanwee_Full.pdfFulltext1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.