Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/293
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นพภาภรณ์ โพธิ์อ่อนตา | - |
dc.date.accessioned | 2008-06-25T08:43:48Z | - |
dc.date.available | 2008-06-25T08:43:48Z | - |
dc.date.issued | 2550 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/293 | - |
dc.format.extent | 2251996 bytes | - |
dc.format.extent | 172636 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.subject | การดัดแปร | en |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en |
dc.subject | แอมโฟเทอริค | en |
dc.title | การดัดแปรแป้งมันสำปะหลังแอมโฟเทอริคที่มีกลุ่มประจุลบแตกต่างกัน | en |
dc.title.alternative | Modification of amphoteric starch containning different anionic groups | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Noppaporn_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Noppaporn_abst.pdf | บทคัดย่อ | 168.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.