Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/293
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนพภาภรณ์ โพธิ์อ่อนตา-
dc.date.accessioned2008-06-25T08:43:48Z-
dc.date.available2008-06-25T08:43:48Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/293-
dc.format.extent2251996 bytes-
dc.format.extent172636 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.subjectการดัดแปรen
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen
dc.subjectแอมโฟเทอริคen
dc.titleการดัดแปรแป้งมันสำปะหลังแอมโฟเทอริคที่มีกลุ่มประจุลบแตกต่างกันen
dc.title.alternativeModification of amphoteric starch containning different anionic groupsen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Noppaporn_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.2 MBAdobe PDFView/Open
Noppaporn_abst.pdfบทคัดย่อ168.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.