Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2929| Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนากรรมวิธีเตรียมน้ำทิ้งจากโรงงานผลิตแป้งมันสำปะหลังภายหลังการบำบัดให้ได้น้ำที่มีคุณภาพเทียบเท่าน้ำประปา |
| Other Titles: | Development of water preparation process for treatment of treated cassava starch factory effluent to obtain tap water quality |
| Authors: | สุรีลักษณ์ รอดทอง มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ |
| Keywords: | การบำบัดน้ำเสีย;คุณภาพน้ำทิ้ง |
| Issue Date: | 2551 |
| Publisher: | สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | 2-1/50 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2929 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 2-1-50_Abst.pdf | บทคัดย่อ | 146.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
| 2-1-50_Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 8.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.