Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2924
Title: รายงานการวิจัยผลกระทบของสภาวะการทำเอ็กซ์ทรูชั่นต่อคุณสมบัติของเนื้อสัมผัสและโครงสร้างภายในของผลิตภัณฑ์ข้าวจ้าวที่พองตัวและไม่พองตัว
Other Titles: Influences of extrusion parameters on textural properties and microstructure of expanded and non-expanded rice products
Authors: มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
Keywords: ผลิตภัณฑ์ข้าวจ้าว;การทำเอ็กซ์ทรูชั่น;โครงสร้างข้าวจ้าว
Issue Date: 2547
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-45-12-21
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2924
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT 3-305-45-12-21_Abst.pdfบทคัดย่อ36.24 kBAdobe PDFView/Open
SUT 3-305-45-12-21_full.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.