Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2924
Title: | รายงานการวิจัยผลกระทบของสภาวะการทำเอ็กซ์ทรูชั่นต่อคุณสมบัติของเนื้อสัมผัสและโครงสร้างภายในของผลิตภัณฑ์ข้าวจ้าวที่พองตัวและไม่พองตัว |
Other Titles: | Influences of extrusion parameters on textural properties and microstructure of expanded and non-expanded rice products |
Authors: | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์ข้าวจ้าว;การทำเอ็กซ์ทรูชั่น;โครงสร้างข้าวจ้าว |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-45-12-21 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2924 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-305-45-12-21_Abst.pdf | บทคัดย่อ | 36.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
SUT 3-305-45-12-21_full.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.