Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจุฬาลักษณ์ ทวีบุตร-
dc.date.accessioned2009-06-16T09:13:25Z-
dc.date.available2009-06-16T09:13:25Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2865-
dc.format.extent1340480 bytes-
dc.format.extent552709 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectกวาวเครือแดงen
dc.subjectแอนโทไซยานินen
dc.subjectสารต้านอนุมูลอิสระen
dc.titleการเพิ่มการสะสมแอนโทไซยานินในรากสะสมอาหารของกวาวเครือแดง (Butea superba Roxb.) ด้วยเอทีฟอนและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดกวาวเครือแดงen
dc.title.alternativeIncreasing accumulation of anthocyanin in the tuberous roots of red kwao krua [Butea superba Roxb.] by ethephon and the antioxidant capacity of red kwao krua crude extracten
dc.typeThesisen
dc.degree.nameสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chulalak_asbt.pdfบทคัดย่อ539.75 kBAdobe PDFView/Open
Chulalak_full.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.