Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2865
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จุฬาลักษณ์ ทวีบุตร | - |
dc.date.accessioned | 2009-06-16T09:13:25Z | - |
dc.date.available | 2009-06-16T09:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2551 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2865 | - |
dc.format.extent | 1340480 bytes | - |
dc.format.extent | 552709 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | กวาวเครือแดง | en |
dc.subject | แอนโทไซยานิน | en |
dc.subject | สารต้านอนุมูลอิสระ | en |
dc.title | การเพิ่มการสะสมแอนโทไซยานินในรากสะสมอาหารของกวาวเครือแดง (Butea superba Roxb.) ด้วยเอทีฟอนและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดกวาวเครือแดง | en |
dc.title.alternative | Increasing accumulation of anthocyanin in the tuberous roots of red kwao krua [Butea superba Roxb.] by ethephon and the antioxidant capacity of red kwao krua crude extract | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chulalak_asbt.pdf | บทคัดย่อ | 539.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chulalak_full.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.