Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2865
Title: การเพิ่มการสะสมแอนโทไซยานินในรากสะสมอาหารของกวาวเครือแดง (Butea superba Roxb.) ด้วยเอทีฟอนและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดกวาวเครือแดง
Other Titles: Increasing accumulation of anthocyanin in the tuberous roots of red kwao krua [Butea superba Roxb.] by ethephon and the antioxidant capacity of red kwao krua crude extract
Authors: จุฬาลักษณ์ ทวีบุตร
Keywords: กวาวเครือแดง;แอนโทไซยานิน;สารต้านอนุมูลอิสระ
Issue Date: 2551
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2865
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chulalak_asbt.pdfบทคัดย่อ539.75 kBAdobe PDFView/Open
Chulalak_full.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.