Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2811
Title: | รายงานการวิจัยคุณลักษณะทางกายภาพและโครงสร้างภายในของพาสตาข้าวเจ้าที่ได้จากการอัดพอง |
Other Titles: | Physical Characteristics and Microstructure of Extruded Rice Pasta |
Authors: | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ |
Keywords: | คุณลักษณะทางกายภาพ;พาสตาข้าวเจ้า;การอัดพอง |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Series/Report no.: | SUT-305-43-12-50 |
Abstract: | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2811 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-305-43-12-50.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
SUT3-305-43-12-50_abst.pdf | บทคัดย่อ | 58.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.