Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2811
Title: รายงานการวิจัยคุณลักษณะทางกายภาพและโครงสร้างภายในของพาสตาข้าวเจ้าที่ได้จากการอัดพอง
Other Titles: Physical Characteristics and Microstructure of Extruded Rice Pasta
Authors: มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
Keywords: คุณลักษณะทางกายภาพ;พาสตาข้าวเจ้า;การอัดพอง
Issue Date: 2546
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
Series/Report no.: SUT-305-43-12-50
Abstract: ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2811
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-43-12-50.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.35 MBAdobe PDFView/Open
SUT3-305-43-12-50_abst.pdfบทคัดย่อ58.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.