Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/280Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Bung-Orn Hemung | - |
| dc.date.accessioned | 2008-04-24T03:37:52Z | - |
| dc.date.available | 2008-04-24T03:37:52Z | - |
| dc.date.issued | 2007 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/280 | - |
| dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ด.)--มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี,2550 | en |
| dc.format.extent | 1281499 bytes | - |
| dc.format.extent | 185718 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | en | en |
| dc.publisher | Suranaree University of Technology | en |
| dc.subject | threadfin bream myosin | en |
| dc.subject | fish liver transglutaminase | en |
| dc.subject | cross-linking | en |
| dc.subject | natural actomyosin | en |
| dc.subject | mass spectrometry | en |
| dc.title | Cross-linking reaction of fish muscle proteins catalyzed by threadfin bream and microbial transglutaminases | en |
| dc.title.alternative | การเร่งปฏิกิริยาเชื่อมข้ามของโปรตีนกล้ามเนื้อปลาโดยทรานสกลูทามิเนสจากปลาทรายแดงและจากจุลินทรีย์ | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.name | วิทยาศาสตรดุษฎีบัณฑิต | - |
| dc.degree.name | เทคโนโลยีอาหาร | - |
| dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
| dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| bung-orn_fulltext.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| bung-orn_abst.pdf | 181.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.