Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2765
Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนากระบวนการผลิตลูกชิ้นและไส้กรอกจากปลาน้ำจืด |
Other Titles: | Process Development of Fishball and Sausage from Freshwater Fish |
Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล กนกอร อินทราพิเชฐ สุเวทย์ นิงสานนท์ หนึ่ง เตียอำรุง |
Keywords: | ลูกชิ้น;ไส้กรอก;ปลาน้ำจืด |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | BT-B-06-FG-19-45-03 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2765 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การพัฒนากระบวนการผลิตลูกชิ้นและไส้กรอกจากปลาน้ำจืด.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
การพัฒนากระบวนการผลิตลูกชิ้นและไส้กรอกจากปลาน้ำจืด_abst.pdf | บทคัดย่อ | 83.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.