Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิศิษฐิพร สุขสมบัติ-
dc.contributor.authorพิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์-
dc.date.accessioned2009-02-05T02:58:48Z-
dc.date.available2009-02-05T02:58:48Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2752-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนอุดหนุนจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.2548-2549en
dc.format.extent53720 bytes-
dc.format.extent2531236 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์en
dc.relation.ispartofseriesSUT3-303-48-24-34en
dc.subjectCLAen
dc.subjectโคขุนen
dc.subjectน้ำมันถั่วเหลืองen
dc.subjectเมล็ดฝ้ายen
dc.titleรายงานการวิจัยการเพิ่มปริมาณ CLA (conjugated linoleic acid)ในเนื้อโคขุนโดยการเสริมน้ำมันถั่วเหลืองหรือเมล็ดฝ้ายในอาหารข้นสำหรับโคขุนen
dc.title.alternativeIncreased CLA (conjugated linoleic acid) in beef through supplementation of soybean oil or whole cottonseed in the concentrate for fattening beefen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT 3-303-48-24-34.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.47 MBAdobe PDFView/Open
SUT 3-303-48-24-34_abst.pdfบทคัดย่อ52.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.